”En tiedä, mitä Interissä mietitään tällä hetkellä” – FC Haka sai Turusta lainahyökkääjän, debyytissä heti kaksi maalia

© Kuva: Juha Tamminen

Hyökkäyspään monitaituri Elias Mastokangas jäi tällä kaudella vähäiselle vastulle FC Interissä, joten hän suuntasi kesän siirtoikkunassa lainalle FC Hakaan.

Mastokankaan, 21, siirto julkistettiin viime viikon torstaina ja hän oli heti sunnuntaina vauhdissa uuden joukkueensa kanssa, kun Veikkausliigan kärjessä viilettävä Kuopion Palloseura saapui Valkeakoskelle vieraaksi.

Parempaa debyyttiä oli vaikea kuvitella, sillä Mastokangas tuli tauolla vaihdosta sisään ja toi Hakalle kahdella osumallaan 2-1-voiton KuPS:sta.

– Unelmadebyytti, kaksi maalia. En tiedä mitä Interissä mietitään tällä hetkellä, mutta me ollaan ainakin tyytyväisiä, myhäili Hakan päävalmentaja Teemu Tainio pelin jälkeen kotijoukkueen verkkosivuilla.

Myös sosiaalisessa mediassa on pohdittu, mitä Interissä mahdetaan miettiä tällä hetkellä. Turkulaiset menettivät kesken kauden parhaan maalintekijänsä Benjamin Källmanin puolalaiseen Cracoviaan, eikä Interissä ole tällä hetkellä maalitykkejä jonoksi asti.

– Kylläpä kannatti pitää Mastokangas alkukausi penkillä ja sitten laittaa lainalle. No Espanjan pubiliigoista voi naarata lisää dynaamisia arpoja, kommentoi Samppa Twitterissä.

– Interillä ilmeisen hyvä hyökkääjätilanne, kun Mastokangas oli varaa päästää pois, pohti Panu.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.