Giovanni Simeone on pelannut Serie A:ssa jo kuuden vuoden ajan.

Argentiinan A-maajoukkueessakin nähty hyökkääjä on edustanut Italiassa Genoaa, Fiorentinaa, Cagliaria, Hellas Veronaa ja nyt Napolia.

Napoli vahvisti hiljattain lainanneensa Simeonen alkaneeksi kaudeksi noin 3,5 miljoonalla eurolla. Lainaan on sisällytetty 12,5 miljoonan euron osto-optio.

Huippuvalmentaja Diego Simeonen poika pelasi hiljattain uransa parhaan kauden. Simeone iski viime kaudella Hellas Veronan paidassa 17 maalia ja antoi kuusi maalisyöttöä. Simeone oli Serie A:n neljänneksi paras maalintekijä.

Simeone on innoissaan saatuaan mahdollisuuden edustaa Napolin kaltaista huippuseuraa, joka on etenkin erityinen seura argentiinalaisille Diego Maradonan vuoksi. Simeone kertoi saaneensa Diego-isältään tunteikkaan viestin Napoli-siirron varmistuttua.

– Hän lähetti minulle hienon viestin. Hän kertoi kaikkien argentiinalaisten katsoneen aikoinaan Maradonan Napoli-otteluita televisiosta. Silloin kaikki nuoret argentiinalaiset jalkapalloilijat unelmoivat Napolissa pelaamisesta. On erityistä kuunnella tuollaisia sanoja omalta isältä, Simeone totesi lehdistötilaisuudessaan.

Napoli pelaa tällä kaudella Mestarien liigan lohkovaiheessa. Siellä vastaan asettuu Ajax, Liverpool ja Glen Kamaran Rangers. Simeonelle Mestarien liiga on erityinen kilpailu. Hänellä on tatuointi Mestarien liigan logosta kädessään.

– Olen unelmoinut siitä lapsesta saakka. Minulla on tämä tatuointi, koska Mestarien liigassa pelaaminen on ollut aina tavoitteeni. Haluan aina enemmän. En tyydy vain siellä pelaamiseen, vaan haluan tehdä myös maaleja ja voittaa otteluita.

Lähde: AS