Joko ura lähtisi uuteen nousuun? Walesilaistaituri Aaron Ramsey löysi uuden seuran

© Kuva: Getty Images

Walesin maajoukkueen keskikenttäpelaaja Aaron Ramsey on tehnyt sopimuksen ranskalaisen OGC Nicen kanssa.

Ramsey, 31, pääsi siirtymään Niceen sopimuksettomana pelaajana, sillä hänen diilinsä italialaisen Juventuksen kanssa purettiin ”yhteisymmärryksessä” viime kuussa. Juventuksen ja Ramseyn sopimusta olisi ollut jäljellä vielä yksi vuosi.

BBC:n mukaan Ramseya huhuttiin myös häneen entisiin seuroihinsa Cardiff Cityyn ja Nottingham Forestiin.

Ramsey siirtyi Juventukseen ilmaiseksi kesällä 2019 jätettyään Arsenalin ja solmi italialaisjätin kanssa diilin, joka takasi hänelle lehtitietojen mukaan lähes 480 000 euron viikkopalkan.

Loukkaantumisten riivaama walesilaistaituri ei kuitenkaan yltänyt odotetulle tasolle Juventuksessa, ja hänet lainattiin viime kauden jälkimmäiseksi puolikkaaksi skotlantilaiseen Rangersiin. Maisemanvaihdos ei kuitenkaan tuottanut toivottua tulosta, ja Ramsey pelasi jälleen alle odotusten. Hänen heikko lainapestinsä kulminoitui Eurooppa-liigan loppuotteluun, jossa hän mokasi rangaistuspotkukilpailussa vetonsa Eintracht Frankfurtia vastaan.

Ramseyn parhaat pelivuodet ovat toistaiseksi olleet Arsenalissa, jota hän edusti vuosina 2008-2019. Hän pelasi Tykkimiesten kanssa 371 ottelua ja oli mukana voittamassa kolmea FA Cupin mestaruutta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.