Liverpoolilla on ollut vaikea alku Valioliigassa. Maanantaina Liverpool jäi kotikentällään 1-1-tasapeliin Crystal Palacea vastaan. Kaiken kukkuraksi kesällä hankittu keskushyökkääjä Darwin Núñez lensi hölmöilynsä seurauksena punaisella kortilla suihkuun.

Núñez tönäisi päällään Palacen toppari Joachim Andersenia vajaan tunnin kohdalla. Andersen kaatui maahan ja erotuomari Paul Tierney näytti nopeasti Liverpoolin hyökkääjälle punaista korttia. Palace oli mennyt jo 1-0-johtoon ensimmäisellä puoliajalla Wilfried Zahan osumalla.

Liverpoolin kesän toinen iso hankinta Luis Díaz toi kotijoukkueen kuitenkin nopeasti tasoihin, ja lopulta pisteet jaettiin.

Núñez saapui Liverpoolin kesällä noin 75 miljoonan euron siirtosummalla. Alku oli lupauksia herättävä, sillä mies iski avauspelissään, Community Shieldissä, Man Cityä vastaan heti maalin. Myös valioliigadebyytissä tuli heti osuma, mutta toinen peli jättikin sitten toivomisen varaa ulosajon myötä. Klopp ei selitellyt Darwinin typerää tempausta.

– Katsoin sen, ja kyllä, punainen kortti. Se oli väärä reaktio siinä tilanteessa. Andersen halusi sitä ja sai sen, mutta Núñez teki virheen. Aiomme keskustella siitä, mutta ei vielä, Klopp kommentoi pelin jälkeen.

Liverpoolin alku Valioliigassa on ollut pisteiden valossa vaikea. Avauskierroksella Liverpool jakoi pisteet sarjanousija Fulhamin kanssa. Nyt Crystal Palace haki Anfieldilta pisteen. Kaiken kukkuraksi Klopp kertoi, että joukkuetta on ravistellut melkoinen vammakierre.

– Olen ylpeä joukkueestani, koska kaikki meni päin mäntyä tällä viikolla valmistautumisessa. Se oli hullua, ihan kuin noita kiroisi meidät.

– Tämä ei ole sellainen alku, mitä halusimme, mutta se on pienin murhe tällä hetkellä, koska loukkaantumisten kanssa on nyt todella vaikeaa, Klopp sanoi.

Núñez on suoran punaisen kortin myötä sivussa Liverpoolin seuraavasta kolmesta sarjaottelusta (Man Utd, Bournemouth, Newcastle). Se on pitkä aika uudelle hyökkääjälle. Näin koki ainakin Liverpoolin entinen puolustaja ja nykyinen Sky Sportsin asiantuntija Jamie Carragher.

– Painajaismainen alku hänelle Liverpoolin pelaajana. Painajainen myös Jürgen Kloppille, kun hän yrittää ajaa Darwinia sisään uuteen joukkueeseen. Ongelma ei ole vain tässä illassa, vaan siinä, kuinka kauan kestää, että hän on taas joukkueen mukana. Luultavasti hän aloittaa penkiltä pelikieltonsa jälkeen, joten pahimmillaan voi mennä jopa viisi tai kuusi viikkoa, kunnes näemme hänet taas avauskokoonpanossa, Carragher kommentoi Sky Sportsille.

Voit katsoa alta Darwin Núñezin ulosajoon johtaneen tilanteen.