Suomea nuorten maajoukkueissa edustanut hyökkääjä Jeremiah Streng iski lauantaina kaksi maalia, kun hänen edustamansa Forward Madison FC kaatoi Northern Colorado Hailstorm FC:n 3-1 Yhdysvaltain League Onessa, maan kolmanneksi korkeimmalla sarjaportaalla.

Streng, 20, siirtyi Forward Madisonin riveihin täksi vuodeksi lainalle Seinäjoen Jalkapallokerhosta.

– Tämä on mulle hyvä mahdollisuus nyt näyttää maailmalla, ja todella hyvillä fiiliksillä sinne lähden. Totta kai tämä on aika erilaista, kun seura on USA:ssa. En vielä kauheasti tunne sarjaa, tai joukkuetta, mutta aika jännittävä juttu, kommentoi Streng lainasiirtoaan SJK:n sivuilla maaliskuussa.

Strengillä on nyt kasassa 21 ottelua ja kuusi maalia League Onessa. Hän on joukkueensa sisäisen maalipörssin tehokkain pelaaja.

Lauantaina Streng iski ensimmäisen osumansa 65. minuutilla siirtäen pallon maaliviivalta tyhjään verkkoon. Toisen osumansa hän viimeisteli 82. minuutilla näyttävän suorituksen päätteeksi. Streng otti pallon syötöstä matkaansa näyttävällä haltuunotolla, jonka avulla hän irtautui linjan taakse, ja tuikkasi pallon toisella kosketuksellaan maalivahdin ohi.

Strengin lisäksi Northern Coloradoa piinasi myös punainen kortti, jota erotuomari näytti kotijoukkueen pelaajille peräti kolmesti.

Veikkausliigassa Streng ei ole vielä saanut maalitiliään auki, mutta kausilla 2020-2021 hän painoi Ykkösessä 16 maalia 35 otteluun pelatessaan SJK Akatemian ja FF Jaron riveissä.

Voit katsoa videon Strengin lauantain toisesta maalista alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.