KuPS:n Konferenssiliigan tappio sveitsiläiselle Young Boysille kahden ottelun yhteismaalein 0-5 kuulostaa melko rajulta, ja alleviivaa tiettyjä eroja. Tulos tuntuu kuitenkin lähes tasaiselta, kun sitä peilaa skotlantilaisen Dundee Unitedin aikaansaannokseen samassa kilpailussa, samana iltana.

Seura, jota ei pidä sotkea naapuriinsa, Glen Kamaran ja Benjamin Källmaninkin aikoinaan edustamaan Dundee FC:n joukkueeseen, kävi torstaina melkoisella saunareissulla Hollannissa.

Dundee United sivusi hieman vaivaannuttavaa ennätystä, kun kotijoukkue AZ Alkmaar takoi taululle lukemat 7-0. On vaikea sanoa, miten tämä suhtautuu siihen, että skotlantialiset voittivat kotiottelunsa parissa, ja yhteismaalit kirjattiin muotoon 7-1.

Kaksi muutakin skottijoukkuetta on saanut europeleissä vastaavin lukemin pataansa; Hibernian hävisi vuonna 2013 Malmö FF:lle 0-7, samoin kuin Celtic Barcelonalle vuonna 2016.

Dundee Unitedissa pelaa tällä hetkellä kaksi Huuhkajien vakiokasvoa, maalivahti Carljohan Eriksson, joka katseli rumaa tappiota penkiltä, sekä KuPS-taustainen Ilmari Niskanen, joka todisti tapahtumia kentällä toisen puoliajan edestä.