Mihin kuntoon savolais-sveitsiläinen invaasio jätti Veritas Stadionin? Veikkausliigaottelu nähtävissä Nelosella

© Kuva: Juha Tamminen

Kello 17.00 Veritas Stadionilla alkavaa veikkausliigaottelua FC Inter Turku – SJK seurataan Futiskierroksen suorassa lähetyksessä, joka alkaa Ruudussa kello 16.15 ja Nelosella kello 16.30. Ottelu on vapaasti katsottavissa.

Eurostandardit täyttävä jalkapallonäyttämö palaa muutaman päivän jälkeen siis taas isäntänsä FC Interin, sekä Veikkausliigan käyttöön. Torstaina sillä ottivat Konferenssiliigassa yhteen KuPS ja Young Boys (0-2). Kuopiolaisten oma kenttä ei täytä UEFA:n vaatimuksia, ja niinpä keltamustat pelasivat kotiottelunsa satojen kilometrien päässä.

Inter ja SJK lähtevät veikkausliigaotteluun tiukasta tilanteesta; 16 pelatun ottelun jälkeen seinäjokiset ovat sijalla kuusi, 22 pisteen saaliillaan. Turkulaiset ovat lauantain vieraitaan yhden sijan ja yhden pisteen perässä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.