Manchester United pesi kasvonsa maanantai-iltana, kun joukkue kukisti Liverpoolin kotiyleisönsä edessä 2-1-lukemin.

Tapa, jolla voitto irtosi, lämmitti varmasti kaikkia Man Unitedin kannattajia. Red Devils -ryhmä pelasi suurella sydämellä ja jokainen pelaaja jätti kaiken kentälle. Sen pitäisi olla itsestäänselvyys viikoittain, mutta sitä se ei Man Unitedin osalta ole viime vuosina ollut.

Vaikka valtaosa piti Manchester Unitedin voittoa täysin ansaittuna, oli Liverpoolin manageri Jürgen Kloppilla asiasta eriävä mielipide. Saksalaisluotsin mukaan hänen joukkueensa olisi pitänyt napata ottelusta täydet kolme sarjapistettä.

– Meidän olisi pitänyt voittaa tämä peli. Tiedän, että se kuulostaa naurettavalta, mutta näin sen näin, Klopp sanoi pelin jälkeen.

Optikkojätti Specsavers tarttui Kloppin kommenttiin Twitterissä.

– Meidän on aika keskustella, Specsavers letkautti.

Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.