Paris Saint-Germainin supertähdet Kylian Mbappé ja Neymar jäätävissä väleissä – seurajohto astuu väliin

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin kulisseissa on kuohunut jo hyvän aikaa, ja nyt supertähtien nokittelu on siirtynyt myös kentän puolelle. Seurajohto on nyt astumassa Kylian Mbappén ja Neymarin välisen kiistan selvittelijäksi.

L’Équipen mukaan seura on istuttamassa kaksikon saman pöydän ääreen valmentaja Christophe Galtierin ja Luís Camposin kanssa, ja selvittämässä tilannetta sisäisesti.

Lähtökohtana skismassa on joidenkin tietojen mukaan Kylian Mbappén seuralle esittämä, Neymaria koskeva myyntikehotus. Brasilialaisen mahdollisesta siirrosta on huhuttu kesällä, ja nyt julki tulleiden tietojen mukaan näiden puheiden taustalla olisi ollut 23-vuotiaan ranskalaisen toive.

Varsinaisten ongelmien sanotaan leimahtaneen siinä vaiheessa, kun tieto kehotuksesta kantautui Neymarin korviin. On toki syytä muistaa myös, että Mbappé on toistuvasti kiistänyt puheet, joiden mukaan hänen vaikutusvaltansa ulottuisi aina seurajohtoon saakka. Se, että kaksikon välillä on ongelmia, ei kuitenkaan liene enää epäselvää.

Myös L’Équipe kiirehtii korjaamaan tietoja asian taustalla; lehden mukaan Mbappé ei ole pyytänyt seuraa myymään hyökkääjätähteä.

PSG:n sunnuntain ottelussa Montpellieriä vastaan kaksikon välienselvittely näkyi muun muassa rangaistuspotkutilanteessa, jossa Neymar oli asettelemassa palloa paikoilleen. 20 minuuttia aiemmin omassa pilkkusuorituksessaan epäonnistunut Mbappé ilmaantui paikalle, vaatien päästä suorittamaan kyseisen potkun.

Sosiaaliseen mediaan on ilmaantunut myös video PSG:n harjoituksista. Siinä Neymar vaikuttaisi kieltäytyvän pariharjoituksesta Mbappén kanssa.

Päivitetty 15.8. 2022 klo 14.40: Otsikko, tiedot seuran väliintulon muodosta, tweettien saatteet.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.