Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukki palasi perjantaina Norwichin kokoonpanoon oltuaan edellisestä ottelusta sivussa loukkaantumisen takia.

Pukki, 32, joutui jättämään viime tiistain sarjaottelun Huddersfieldiä vastaan väliin, koska hänen jalkansa oli mustelmilla ja turvoksissa. Perjantaina hän pääsi kuitenkin vaihdosta loppuhetkiksi sisään, kun Norwich kaatoi Millwallin 2-0.

Suomen maajoukkuehyökkääjä on ollut jokaisella Englannin-kaudellaan Norwichin paras maalintekijä, mutta kuluvalla sesongilla hän ei ole vielä iskenyt avausosumaansa.

Pukkia on tuurannut kahdessa viime ottelussa yhdysvaltalainen Josh Sargent, joka on aiemmin joutunut pelaamaan paljon laitahyökkääjänä, kun Pukki on miehittänyt piikkipaikan.

Suomalaisen poissa ollessa Sargent, 22, on kuitenkin saanut minuutteja keskushyökkääjänä, ja hän on kiittänyt vastuusta iskemällä kahteen viime peliin yhteensä kolme maalia.

Tiistaina Sargent vastasi Norwichin avausmaalista 2-1-voitossa Huddersfieldiä vastaan ja perjantaina hän iski joukkueensa kummatkin osumat Millwallin verkkoon.

– Olen todella iloinen tästä viikosta. Kaksi mahtavaa tulosta meille ja kaksi mahtavaa peliä ja maaleja minulta, kommentoi Sargent Norwichin sivuilla perjantain ottelun jälkeen.

Artikkeli jatkuu kuvan alla.

Pukki pääsi Millwallia vastaan kentälle 86. minuutilla ottelun ollessa jo loppulukemissaan. Kuva: Getty Images

– Uskon, että jokainen hyökkääjä kertoisi, että tuntuu hyvältä tehdä maaleja, joten olen täynnä itseluottamusta juuri nyt.

– Tuntuu hyvältä pelata taas keskushyökkääjänä ja olen ehdottomasti käyttänyt mahdollisuuteni hyväksi, kun olen sellaisen saanut. Toivottavasti voin jatkaa maalien tekemistä.

Norwichin päävalmentaja Dean Smith sanoi, että Sargentin maalivire tuottaa hänelle mielekästä päänvaivaa. Aiempina vuosina Pukki on ollut käytännössä aina avauksessa, kun hän on ollut terve.

– Meillä kaikilla oli uskoa häneen (Sargentiin) tässä seurassa. Se on hienoa, kun minulla on tällainen ongelma kunnossa olevan Teemu Pukin kanssa: miten saada molemmat kentälle ja tekemään maaleja? Olen todella tyytyväinen hänen puolestaan, kommentoi Smith Pink Unin mukaan.

Norwich on kerännyt viidestä ensimmäisestä sarjaottelustaan yhteensä seitsemän pistettä. Kanarialinnut pelaa tällä kaudella Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruussarjassa.