Urallaan yli vuosikymmenen ajan Arsenalin kirjoilla ollut Aaron Ramsey iski ensimmäisen Ligue 1 -maalinsa sunnuntaina, kun walesilaisen tuore seura OGC Nice tasasi sarjapisteet Tolousen kanssa.

LUE RAMSEYN HÄMMENTÄVÄSTÄ SISÄÄNTULOSTA TÄÄLTÄ!

Gunners-nimien tehoilu ei jäänyt sunnuntaina tähän.

Marseille kohtasi iltapelissä kotonaan Reimsin, ja voitti ottelun lukemin 4-1.
Isäntien ensimmäinen maali meni sisään vieraiden omasta pelaajasta, mutta 2-0 -osumasta vastasi juuri seuraan lainalle pohjoislontoolaisten riveistä siirtynyt puolustaja Nuno Tavares.

Reilun tunnin kohdalla vierasjoukkue Reims lähetti kentälle illan toisen Arsenal-lainan, hyökkääjä Folarin Balogunin. 21-vuotias iski muutamaa minuuttia ennen varsinaisen peliajan täyttymistä taululle lukemat 3-1. Minuuttia ennen Balogunin osumaa oli isäntien kenttäkoostumukseen vaihdosta tullut Arsenalin kirjoilla vuosina 2017-2022 ollut Sead Kolasinac.