Manchester United etsii aktiivisesti uutta maalivahtia siirtoikkunan lopussa.

David de Gea on joukkueen ykkösmaalivahti, mutta viime kaudella kakkosvahtina toiminut Dean Henderson pelaa kuluvan kauden lainalla Nottingham Forestissa.

Manchester Unitedin on siten tarkoitus hankkia kakkosmaalivahti. Mediatietojen mukaan Manchester United on kiinnostunut Newcastlen Martin Dúbravkasta.

Eintracht Frankfurtin ykkösmaalivahti Kevin Trapp paljasti sosiaalisessa mediassa saaneensa tarjouksen Manchester Unitedilta.

– Rakkaat kannattajat, viime aikoina on uutisoitu paljon Manchester Unitedin kiinnostuksesta. Pitää paikkansa, että olen saanut virallisen tarjouksen. Manchester United on kansainvälinen huippuseura ja toivon kaikkien ymmärtävän, että se houkutti minua.

Trapp kertoi hylänneensä Manchester Unitedin tarjouksen. Maalivahti jää ennemmin Eintrachtiin, joka pelaa kuluvalla kaudella Mestarien liigan lohkovaiheessa.

– Silti eilen ilmoitin molempien seurojen edustajille valinnastani ja se on Eintracht. Olen kokenut uskomattomia asioita täällä Eintrachtissa ja olemme tehneet historiaa yhdessä. Kausi on alkanut heikosti, mutta luotan täysin tähän joukkueeseen.

32-vuotias Trapp palasi PSG:stä Eintracht Frankfurtiin pysyvällä siirrolla kolme vuotta sitten. Trapp voitti Eintrachtin kanssa toukokuussa Eurooppa-liigan mestaruuden.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Kevin Trapp (@kevintrapp) jakama julkaisu