Huuhkajien rinkiin kuuluva Thomas Lam jatkaa pelejään Australiassa, Melbourne City FC:n riveissä. Seura tiedotti asiasta maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa.

Lam pelasi viime kaudella bulgarialaisessa TsSKA Sofiassa, mutta sopimus päättyi kauden jälkeen. Melbourne City hankki suomalaisen ennen Australian pääsarjan alkua kaksivuotisella sopimuksella.

Lam esiteltiin seuran Twitter-tilillä komean videon saattelemana. Videon taustamusiikkini kuultiin suomalaisen DJ:n, Daruden, maailmankuulu hittibiisi Sandstorm.

– Thomas on 28-vuotias eli parhaassa iässään jalkapalloilijana. Hänellä on erinomainen syöttövalikoima, jonka avulla hän pystyy avaamaan peliä. Fyysisyys, urheilullisuus ja liikkuvuus korostuivat, kuten myös hänen teknisyytensä. Hän istuu täydellisesti siihen profiiliin, jollaista pelaajaa etsimme meidän tapaan pelata, seuran jalkapallopäällikkö Michael Petrillo kommentoi seuran nettisivuilla.

Melbourne City on yksi Australian A-liigan huippuseuroista. Seura juhli mestaruutta toissa kaudella 2020-21 ja viime kaudella se voitti runkosarjan, mutta hävisi pudotuspelien finaalissa Western Unitedille. Austarlian A-liigassa pelataan runkosarja ja sen jälkeen pudotuspelit cup-muotoisena.

Melbourne City kuuluu Manchester Cityn ja esimerkiksi New York Cityn lailla City Football Group -holding-yhtiöön.

– Tämä seura on saavuttanut hienoja asioita viime aikoina ja lähden todella päättäväisenä auttamaan joukkuetta voittamaan lisää pokaaleja tällä kaudella, Lam kommentoi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.