Vaasan Palloseura ja kolumbialaispuolustaja Luis Carlos Murillo ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. VPS tiedotti siirrosta perjantaina.

Murillo on tuttu mies Suomen kentiltä. Hänet nähtiin Veikkausliigassa ensimmäisen kerran vuonna 2018, jolloin hän siirtyi kotimaastaan Kolumbiasta vahvistamaan KuPSia. Voidaan väittää, että hän kuului heti ensimmäisellä kaudellaan koko sarjan parhaimmistoon, mikä heijastui myös kaudelle 2019. Hän oli kuopiolaisten mestaruusjoukkueen tukipylväitä, ja hänet palkittiin kauden parhaana puolustajana.

Vire poiki siirron HJK:hon, jossa hän voitti kahdessa vuodessa saman verran Suomen-mestaruuksia.

Murillo, 31, kokeili tällä kaudella siipiään ulkomailla, ensin Maltan pääsarjassa ja tämän jälkeen Yhdysvalloissa Valley United FC:ssä, ennen kuin päätti palata Suomeen ja Vaasaan. VPS majailee sarjataulukossa tällä hetkellä kahdeksantena. Matkaa mestaruussarjaan oikeuttaviin sijoihin on neljä pistettä.