West Ham ja Lyon ovat päässeet yhteisymmärrykseen Lucas Paquetán siirrosta, kertoo ranskalaislehti L’Équipe.

Lehden mukaan West Ham maksaa Paquetásta 60 miljoonaa euroa.

Se tekee keskikenttäpelaajasta West Hamin seurahistorian kalleimman hankinnan. Aiemmin kyseistä titteliä piti hallussaan nykyään Borussia Dortmundia edustava Sébastien Haller, joka siirtyi Eintracht Frankfurtista 50 miljoonalla eurolla West Hamiin kesällä 2019.

Lyon ehti jo hylkäämään West Hamin 57 miljoonan euron tarjouksen Paquetásta, mutta lontoolaisseura paransi tarjoustaan ja vakuutti Lyonin. Lyon jäi viime kaudella Ranskan pääsarjassa vasta kahdeksanneksi, eikä siten päässyt mukaan europeleihin. Lyon joutui siten myymään Paquetán kaltaisen avainpelaajansa korvatakseen menetettyjä europelirahoja.

L’Équipen mukaan Paquetá oli tyytyväinen Lyonissa, mutta unelmoi Valioliigassa pelaamisesta ja lisäksi hänen palkka nousee merkittävästi West Hamissa.

25-vuotias Paquetá ehti edustaa Lyonia kahden vuoden ajan. Lyon hankki hänet AC Milanista 20 miljoonalla eurolla syyskuussa 2020. Paquetá pelasi AC Milanissa puolentoista vuoden ajan, mutta ei noussut seurassa luottopelaajaksi ja jäi pienelle peliajalle.

Paquetá kuuluu Brasilian A-maajoukkueeseen ja on hyvin todennäköisesti mukana maansa MM-kisajoukkueessa. Paquetá on pelannut urallaan 33 A-maaottelua.