Bayern Münchenin alkukausi Bundesliigassa on jättänyt toivomisen varaa – ainakin seuran omilla standardeilla.

Bayern on Bundesliigassa seitsemän pelatun kierroksen jälkeen vasta viidentenä. Sarjakärki Union Berlin on viiden pisteen karkumatkalla.

Myös kesähankinta Sadio Mané on saanut kritiikkiä peliesityksistään. Manén edellisestä sarjamaalista on kulunut noin viisi viikkoa. Bayern on pelannut Bundesliigassa neljä peräkkäistä voitotonta ottelua, eikä Mané ole tehnyt niissä maaliakaan.

Bayernin urheilutoimenjohtaja Hasan Salihamidžić otti kantaa Manén tilanteeseen Sport Bildin haastattelussa. Salihamidžićin mielestä Mané tarvitsee vielä aikaa sopeutuakseen uuteen seuraansa. Bayern maksoi Manésta Liverpoolille noin 32 miljoonaa euroa, mutta summa voi nousta bonusten myötä 40 miljoonaan euroon.

– Hän tarvitsee vielä aikaa. Manén on sopeuduttava Bundesliigaan, ja hän varmisti onnistuu siinä. Puhun aktiivisesti hänen kanssaan. Tiedän, miltä tuntuu saapua uuteen joukkueeseen, erilaiseen maahan ja toiseen jalkapallokulttuuriin. Sadio käy läpi sitä prosessia, mutta pian kaikki on hänelle tutumpaa ja näemme sen myös kentällä.