Italian A-maajoukkueen päävalmentaja Roberto Mancini valitsi Lazion maalitykkinä tunnetun Ciro Immobilen mukaan joukkueeseensa syyskuun Nations Leaguen otteluihin.

Immobile ei kuitenkaan osallistunut viime perjantain Englanti-otteluun lihaskipujen vuoksi. Immobile kävi viikonloppuna tarkemmissa tutkimuksissa, joiden mukaan hyökkääjä ei kärsi lihasvammasta.

Immobile, 32, halusi matkustaa joukkueen kanssa Unkariin maanantaista ottelua varten. Immobile ja Italian A-maajoukkueen lääkärihenkilökunta olisivat päättäneet paikan päällä, pelaako kärki Unkari-ottelussa.

Corriere della Seran saamien tietojen mukaan Immobile oli jo joukkueen kanssa bussissa matkalla kohti Milanon lentokenttää.

Hyökkääjä ei lopulta noussut Unkariin matkanneeseen koneeseen, sillä Lazio-pomo Claudio Lotito kielsi Immobileä matkustamasta Budapestiin. Lotito ei halunnut Immobilen riskeeraavan itseään mahdollisen loukkaantumisen suhteen ja hyökkääjä palasi siten Roomaan.

Immobile on Lazion ykköstähti. Moninkertainen Serie A:n maalikuningas on aloittanut kuluvan kauden tehokkaasti. Seitsemässä ottelussa on syntynyt viisi maalia ja kaksi maalisyöttöä.

LUE LISÄÄ: Huippumaalintekijä paljasti: Oli lopettamassa maajoukkueuransa kritiikin vuoksi: ”Ne saivat minut ajattelemaan sitä..”