Daniele De Rossi kuuluu Italian A-maajoukkueen valmennusryhmään. De Rossi toimii Roberto Mancinin apuvalmentajana.

Entistä keskikenttäpelaajaa on huhuttu jo pitkään päävalmentajan tehtäviin, mutta De Rossi ei ole toistaiseksi löytänyt itselleen seuraa.

De Rossi pelasi kasvattajaseuransa AS Roman edustusjoukkueessa peräti 17 vuoden ajan ja kuuluu AS Roman historian suurimpiin seuralegendoihin.

De Rossi käväisi Stasera c’è Cattelanin haastattelussa ja puhui tulevaisuudestaan valmentajana.

– Milloin ryhdyn valmentamaan? En tiedä. Joskus tuntuu kuin se tapahtuisi pian ja myöhemmin joku ei mene odotusten mukaisesti. Olen onnellinen maajoukkueessa, mutta minulla on jo valmennusryhmä valmiina sitä varten, jos saan mahdollisen. Puuttuu vain yksi pieni yksityiskohta, eli valmennettava joukkue. Mutta se tulee ajan kanssa.

De Rossi on tyytyväinen José Mourinhon tekemään työhön AS Romassa. De Rossi nosti esiin etenkin kannattajat. Nykyään käytännössä kaikki AS Roman kotiottelut ovat loppuunmyytyjä.

– Stadion on aina täynnä kaikissa otteluissa. Ei ole väliä, pelaako AS Roma huonosti tai pelaako seura sarjataulukon ykköstä tai viimeistä vastaan. Mourinho on onnistunut tuomaan kannattajat yhteen. Sitä on arvostettava enemmän kuin mitään taktisia juttuja. Siksi odotamme, että he saavuttavat suuria asioita. Tällä kaudella joukkue vaikuttaa vahvalta.