Helsingin IFK koki keskiviikkona jälleen murskatappion, kun Ilves haki Bolt Arenalta täyden pistepotin 5-1-vierasvoitolla.

Suurimmat otsikot varasti kuitenkin HIFK-kannattajien tyly protesti. Stadin Kingit saapuivat fanipäätyynsä ennen ottelun alkua vain asettaakseen sinne ison lakanan, jossa luki: ”Hävetkää!”. Tämän jälkeen kannattajat poistuivat katsomon taakse, jossa he olivat ottelun ensimmäiset 20 minuuttia.

Palattuaan katsomoon Stadin Kingit antoivat myös HIFK:n päävalmentaja Mixu Paatelaisen kuulla kunniansa. Kun Mixu huusi pelaajilleen ohjeita kentälle, fanikatsomosta kuului vastaus: ”Mixu, suu kiinni! Ole hiljaa!”

HIFK-kannattajien protestin ymmärtää, sillä kausi on ollut joukkueelta umpisurkea. HIFK on voittanut kauden 24:stä Veikkausliigan ottelustaan ainoastaan yhden. Viimeiset kolme otteluaan helsinkiläiset ovat hävinneet tylyllä maalierolla: 3-15.

LUE MYÖS: SJK teki HJK:lle ”kuuden pisteen palveluksen” – HIFK:lle jälleen murskatappio

HIFK-kannattajien huutelusta Mixu Paatelaiselle uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.