HJK aloittaa urakkansa Eurooppa-liigan lohkovaiheessa torstai-iltana, kun se isännöi Real Betisiä Töölössä. Ottelu potkaistaan käyntiin Bolt Arenalla klo 19.45.

HJK pelasi jo maanantaina kauden viimeisessä Stadin derbyssä, ja sunnuntaina on edessä Veikkausliigan huippuottelu FC Hongan vieraana, joten HJK:n viikko on vähintäänkin kiireinen.

HJK:n julkaisemassa tiedotteessa kerrottiin, että maanantaisessa derbyssä kylkiluunsa murtaneen Bojan Radulovićin pelikunto on vielä kysymysmerkki. Niin ikään HIFK-ottelussa puujalan saanut Paulus Arajuuri on sen sijaan varmasti pelikunnossa.

Maanantaina täydet minuutit pelannut Perparim Hetemaj saattaa sen sijaan olla sivussa Betis-ottelusta perheenlisäyksen vuoksi.

Pienelle vastuulle jääneet Fabian Serrarens ja Janne Saksela ovat sivussa Betis-ottelusta kolhujen vuoksi. Serrarens on nähty edellisen kerran kentällä heinäkuussa Viktoria Plzeň -vierasottelussa. Saksela on pelannut tällä kaudella kahdessa edustusjoukkueen ottelussa.

Kaikki HJK:n Eurooppa-liigan lohkovaiheen ottelut näkyvät maksullisesta Elisa Viihde Viaplaysta sekä maksullisilta V Sportin kanavilta.

Lähde: HJK