N’Golo Kantén alkukausi on ollut rikkonainen.

Chelsean keskikenttäpelaaja pelasi sarjakauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa, mutta on ollut sittemmin noin kuukauden sivussa pelikentiltä lihasvamman vuoksi. Kantén on määrä palata Chelsean vahvuuteen lähipäivinä.

31-vuotiaan Kantén nykyinen sopimus Chelsean kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Pelaaja voi siten vuodenvaihteesta alkaen neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa sopimuksesta.

Chelsean ja Kantén väliset jatkosopimusneuvottelut ovat toistaiseksi umpikujassa. Chelsean jatkosopimustarjous ei nimittäin miellytä Kantéa. Chelsea on tarjonnut Kantélle kaksivuotista jatkosopimusta, jossa on mukana optio kolmannesta kaudesta. Kanté haluaa sen sijaan kolmivuotisen sopimuksen.

The Athleticin David Ornsteinin mukaan Kanté on ollut hyvin tyytyväinen Chelseassa ja oli jopa valmis pelaamaan seurassa loppu-uransa ajan, mutta edessä on maisemanvaihdos muualle, jos jatkosopimustarjous pysyy samanlaisena.

Fabrizio Romanon mukaan Chelsean ja Kantén väliset jatkosopimusneuvottelut ovat tällä hetkellä täysin pysähtyneet.

Ornsteinin mukaan Kanté on herättänyt kiinnostusta Valioliigassa, Espanjassa, Saksassa ja Ranskassa.