KuPSin naisten unelma Mestarien liigan lohkovaihepaikasta mureni viime hetkillä, kun itävaltainen St. Pölten voitti jatkoajalle venyneen otteluparin yhteismaalein 3-2.

St. Pölten voitti otteluparin avausosan Kuopiossa 1-0 ja aloitti myös kotiottelunsa vahvasti.

Toisen osaottelun avausmaali nähtiin jo kuudennella peliminuutilla, kun Mateja Zver laukoi pallon etukulmasta ohi KuPS-vahti Fanny Söderströmin.

Kahden maalin takaa-ajoasemaan joutunut KuPS ei kuitenkaan lannistunut itävaltalaisten nopeasta avausmaalista.

Kuopiolaiset avasivat maalihanansa 28. peliminuutin kohdalla, kun Anni Hartikainen sijoitti pallon upeasti takayläkulmaan. Vain neljä minuuttia myöhemmin oli Aino Krögerin vuoro onnistua maalinteossa ja KuPS oli kuin varkain kivunnut otteluparissa tasoihin.

KuPS pelasi upean avausjakson, mutta toisella puoliajalla se joutui puolustuskannalle. St. Pölten hallitsi kenttätapahtumia selvästi ja loi lukuisia maalipaikkoja. Kuopiolaiset kuitenkin taistelivat sinnikkäästi ja venyttivät ratkaisun jatkoajalle.

Jatkoaika läheni loppuaan, ja rangaistuspotkukilpailu häämötti jo edessä, kunnes kuopiolaisten pahin painajainen Mateja Zver nousi jälleen esiin. St. Pöltenin kaikki maalit otteluparissa tehnyt Zver laukoi pallon boksin reunalta tolpan kautta sisään ja kuopiolaisten unelma Mestarien liigan lohkovaihepaikasta mureni silmänräpäyksessä.

KuPS Naisten edustusjoukkue

@KuPSNaiset
💛🖤 Ei riittänyt hirmuinen taistelu

⭐ Mateja Zver laukoi käsittämättömän upean maalin kolme minuuttia ennen täyttä aikaa. St. Pölten etenee lohkovaiheeseen yhteismaalein 3-2.

#KuPS #UWCL #KansallinenLiiga #Banzai