Espanjan maajoukkuehyökkääjä Raúl de Tomásin oli määrä siirtyä Espanyolista Rayo Vallecanoon tänä kesänä, mutta osapuolet eivät päässeet yhteisymmärrykseen siirrosta.

Siirtoneuvottelut päättyivät kaikkea muuta kuin hyvässä hengessä. De Tomásin agentti Ivan Garcia syyllistyi väkivaltaiseen tekoon ja puski päällään Rayo Vallecanon seurapomo Raúl Martín Presaa.

Presa astui median eteen lauantaina ja kertoi välikohtauksesta.

– Se oli täysin odottamaton isku päähän. Se oli rikollisen hyvin pelkurimainen ja erittäin paskamainen teko. Sillä jos hän olisi varoittanut minua, me olisimme tapelleet, Presa kertoi Partidazo Copelle.

Alun perin mediassa pyöri huhuja siitä, että Presa olisi lyönyt Garciaa, mutta Rayo Vallecano julkaisi lausunnon jossa se kiisti nämä väitteet.

– On täyttä valetta, että Raúl Martín Presa olisi hyökännyt Ivan Garcian kimppuun. Sen sijaan Garcia hyökkäsi Presan kimppuun puskemalla häntä kasvoihin myöhään torstai-iltana. Pahoinpitelyn vuoksi Presa soitti poliisille, meni sairaalaan saadakseen lääketieteellistä apua ja teki välittömästi rikosilmoituksen Ivan Garciasta, Rayo kertoo lausunnossaan.

Manu Heredia

@ManuHeredia21
Qué movida la de Martín Presa, presidente del Rayo, que ha contado en @partidazocope que fue agredido por un miembro de la agencia de representación de RDT: "Fue un cabezazo totalmente inesperado. Es de ser un criminal, muy cobarde y muy mierda. Porque si me lo dice, nos batimos"