HELSINKI. Stadin derby keskeytyi yleisön häiriökäyttäytymisen takia noin 20 minuutin kohdalla.

Stadin derbyssä kannattajilla läikkyi yli. HIFK:n kannattajat olivat jostain syystä saaneet käsiinsä Klubipääty-lakanan, jota he pitivät omassa katsomonosassaan väärin päin yrittäen sytyttää lakanan palamaan.

HJK:n kannattajat eivät tätä sulattaneet toisella puolella katsomoa. Osa kannattajista vyöryi aitojen yli ja kaatoi mainosaitoja maalin takana kentän puolella. Nopeasti pelaajat ohjattiin pelaajatunneliin ja peli keskeytettiin.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Otto Rothberg

@OttoRothberg

Otto Rothberg

@OttoRothberg
Miten vitussa voi pölliä pääbandiksen :D #Veikkausliiga

Poliisit tulivat myös nopeasti poliisikoirineen kentälle rauhoittamaan tilannetta. Poliisit asettuivat keskiviivalle riviin. Lopulta tilanne rauhoittui, kun HJK:n kannattajat palasivat katsomon puolelle. Myös HIFK:n kannattajapäädyssä poltettiin soihtuja.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Ismo Uusitupa

@ismouusitupa
Stadin derby keskeytyi. Klubipäädystä yritettiin tunkeutua kentälle, kun hifkin päädyssä poltettiin klubipäätylakanaa. Syvältä. Mellakkapoliisit kentälle. #stadinderby #hjk #hifk

Ottelun aikana HJK:n kannattajien katsomonosassa on palanut useita soihtuja. Lisäksi HJK:n kannattajat olivat tehneet koko katsomon peittävän tifo-lakanan, joiden käyttö oli poikkeuksellisesti kielletty tässä ottelussa.

Ottelu saatiin takaisin käyntiin 28. minuutilla. Peli on 1-1-tasatilanteessa.

HJK:n kannattajien tifo Stadin Derbyssä. Kuva: Juho Hirvonen.