KuPS taistelee pääsystä mukaan naisten Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

KuPS kohtasi keskiviikkona kotikentällään itävaltalaisen St. Pöltenin toisen karsintakierroksen avausosassa. St. Pölten haki Kuopiosta mukaansa 1-0 -vierasvoiton. Mateja Zver vastasi avausjakson lopussa ottelun ainoasta täysosumasta.

Otteluparin toinen osa pelataan ensi viikon keskiviikkona Itävallassa. Otteluparin voittaja etenee Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

KuPS:n päävalmentaja Ollipekka Ojala luottaa edelleen jatkopaikkaan.

– Lopputulos tietenkin ärsyttää. Kuitenkin me teimme pelissä paljon juuri niitä asioita mitä me halusimmekin. Ensimmäisellä puoliajalla oma pelisuunnitelmamme toimi erinomaisesti ja lopputulos jätti meille hyvän sauman ensi keskiviikkoa varten. Ensi viikolla me lähdemme hakemaan voittoa ja jatkopaikkaa Itävallasta, Ojala totesi KuPS:n verkkosivuilla.

KuPS pelaa hienoa kautta myös kotimaan kentillä. KuPS voitti Kansallisen liigan runkosarjan ja johtaa myös yläloppusarjaa kahden pisteen erolla Åland Unitediin. Kansallisen liigan kausi päättyy noin kuukauden kuluttua.