Toisen peräkkäisen Suomen mestaruutensa viime viikonloppuna varmistanut KuPSin naisjoukkue pelaa tänään keskiviikkona paikasta Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

KuPS ja St. Pölten pelasivat otteluparin avausosaottelun viime viikolla Kuopiossa. KuPS hallitsi kenttätapahtumia, mutta itävaltalaiset tekivät ottelun ainoan maalin. Avausosan tappion myötä kuopiolaiset tarvitsevat Itävallasta vierasvoiton yltääkseen historialliseen saavutukseen.

Miehistä poiketen naisten Mestarien liigan lohkovaiheeseen etenee vain 16 joukkuetta. Mikäli KuPS venyy Itävallassa urotekoon ja nappaa otteluparista voiton, tulee siitä ensimmäinen naisten Mestarien liigan lohkovaiheeseen edennyt suomalaisjoukkue.

KuPS:n ratkaisuottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä YLE Areenasta, suomeksi selostettuna. Areenan livelähetys alkaa kello 20:05 ja itse ottelu potkaistaan käyntiin kello 20:15.