Kesällä 19 vuotta täyttänyt Jude Bellingham kuuluu Borussia Dortmundin ehdottomiin avainpelaajin.

Bellingham on ottanut nuoresta iästään huolimatta itselleen suuren roolin Saksan huippuseurassa.

Bellingham kuuluu myös Englannin A-maajoukkueeseen, ja monien mielestä nuorukaisen pitäisi pelata Englannin avauskokoonpanossa marras-joulukuun MM-lopputurnauksessa. Keskikenttäpelaaja avasi yhtä lukuun ottamatta kaikki UEFA Nations Leaguen ottelut.

Bellinghamin nykyinen sopimus Dortmundin kanssa päättyy kesällä 2025. On silti hyvin todennäköistä, että Bellingham jättää seuran ennen kuin sopimus päättyy. Bellinghamia on aktiivisesti yhdistetty Valioliigan kärkiseuroihin.

Hiljattain uransa lopettanut entinen valioliigamaalivahti Ben Foster toivoo Bellinghamin päätyvän ennemmin Manchester Unitediin kuin Manchester Cityyn.

– Minua huolettaa se, että jos Jude menee Manchester Cityyn, hänelle kävisi samalla tavalla kuin Jack Grealishille. Hän joutuisi siellä hieman varjojen maille. Rakastaisin nähdä hänet Manchester Unitedissa. Uskon, että hän onnistuisi siellä. Hän nauttisi ja kehittyisi enemmän Manchester Unitedissa. Siellä hän olisi avainpelaajan roolissa, Foster totesi YouTube-kanavallaan.