Pelaako Harry Kane tulevaisuudessa MLS:ssä? – Entinen joukkuetoveri: ”Ehdottomasti”

© Kuva: Getty Images

Harry Kanen nykyinen sopimus Tottenhamin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Osapuolet eivät ole toistaiseksi allekirjoittaneet uutta jatkosopimusta.

Kane on edustanut koko ammattilaisuransa ajan kasvattajaseuraansa Tottenhamia.

29-vuotiaan englantilaiskärjen kanssa Tottenhamissa pelannut Brad Friedel uskoo Kanen voivan pelata tulevaisuudessa MLS:ssä.

MLS on houkutellut vuosi vuodelta entistä nimekkäämpiä pelaajia, joista monet ovat parhaassa peli-iässä. Kesällä MLS:ään siirtyi muun muassa Lorenzo Insignen, Gareth Balen, Giorgio Chiellinin ja Federico Bernardeschin kaltaisia pelaajia.

– Kane voi ehdottomasti pelata Steven Gerrardin ja Frank Lampardin tapaan MLS:ssä. Daniel Levy myisi hänet ennemmin Yhdysvaltoihin. En paljasta tässä mitään, koska en ole puhunut Kanen kanssa aiheesta, mutta tiedän hänen rakastavan yhdysvaltalaista urheilua, Friedel totesi Expressille.

– Voisinko nähdä Kanen muuttavan Yhdysvaltoihin niin kuin Gerrard, Lampard ja David Beckham tekivät? Ehdottomasti. Mielestäni se sopisi myös Levyn bisnesideaan. Jos Kane joskus jättää Tottenhamiin, Levy mielellään myisi hänet sellaiseen paikkaan, jossa hän ei kilpailisi Tottenhamia vastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.