HJK:n päävalmentaja Toni Koskela kyseenalaisti omat puoliajan vaihtonsa Eurooppa-liigan torstain vierasottelussa AS Romaa vastaan. HJK-hävisi kamppailun vajaamiehisenä 0-3-lukemin. LUE LISÄÄ!

Koskela yllätti ottelun puoliajalla ottamalla sekä Arttu Hoskosen että vahvasti ensimmäisellä jaksolla pelanneen Perparim Hetemaj´n vaihtoon. Heti perään Paulo Dybala ja Lorenzo Pellegrini iskivät AS Roman kahden maalin johtoon.

Huuhkajiin ensimmäistä kertaa kutsutun Hoskosen kohdalla kyse oli loukkaantumisesta.

– Hoskonen sai siinä aivotärähdyksen. Perpan kohdalla pitää kyseenalaistaa itseään, että oliko huono vaihto. Me haluttiin saada mahdollisimman paljon vauhtia, että oltaisiin pystytty puolustumaan välikaistoja paremmin, että oltaisin saatu itselle mahdollisuus päästä vähän ylemmäksi. Koskela kommentoi vaihtoja Elisa Viihde Viaplayn haastattelussa.

HJK pelaa seuraavan Eurooppa-liigan ottelunsa lokakuun kuudes päivä kotikentällä Ludogoretsia vastaan. Helsinkiläisseuran turnaus on alkanut kahdella tappiolla.