Yhdysvaltain maajoukkueen ja Atlanta Unitedin puolustaja Miles Robinson pidätettiin lauantaina varkaudesta, kertoo ESPN.

Poliisiraportin mukaan Robinson, 25, kieltäytyi maksamasta baarissa viiden dollarin paukkua, jonka hän oli ottanut juomatarjottimelta. Baarimikko kertoi tapahtuneesta esihenkilöilleen, jotka pyysivät poliisia saattamaan puolustajan ravintolasta ulos.

Robinsonille sanottiin raportin mukaan, että hänen tarvitsisi vain maksaa juomasta ja hän voisi lähteä. Poliisiraportin mukaan Robinson vastasi: ”Kaikki tämä viiden dollarin takia…”

Yhdysvaltain maajoukkuepelaaja syytti baarimikkoa rasistisesta käytöksestä. ”Te haluatte kuunnella vain rasistista baarimikkoa, ettekä aio kuunnella minua”, kerrotaan Robinsonin sanoneen.

Robinsonille sanottiin, että häntä vastaan ei nostettaisi syytettä, jos hän maksaisi juomasta, mutta puolustaja ei taipunut.

Varkaussyytteen lisäksi hänelle annettiin varoitus tunkeutumisesta. Robinson vapautettiin 150 dollarin takuita vastaan tapahtuman jälkeen.

Major League Soccerin pelaajayhdistyksen sivujen mukaan Robinson tienaa tällä kaudella 737 500 dollaria (noin 745 000 euroa).