Järvenpään Palloseuran laitapuolustaja Hassan Sesaylle määrättiin peräti seitsemän ottelun lisäpelikielto KTP:ta vastaan pelatun ottelun tapahtumista.

KTP:n ja JäPSin välinen ottelu perjantaina 9. syyskuuta sai ikävän käänteen, kun JäPSin Sesay menetti hermonsa totaalisesti. Ensin Sesay käytti voimakkasti käsiään KTP:n Matias Paavolaa kohtaan, minkä seurauksena erotuomari Oliver Reitala antoi varoituksen.

Heti perään Sesay tönäisi vielä Paavolan nurmen pintaan, ja Reitala antoi suoran punaisen kortin ulosajon merkiksi. Tämäkään ei vielä rauhoittanut Sesayta, joka lopulta löi Paavolaa käsivarteen ja punainen kortti lensi maahan.

Lopulta JäPSin pelaajat saivat revittyä Sesayn pois tilanteesta.

Palloliiton kurinpitovaliokunta määräsi Sesaylle seitsemän ottelun lisäpelikiellon kahden ottelun automaattisen pelikiellon lisäksi, mikä tuli siis kentältäpoistosta. Näin ollen Sesay ei tällä kaudella enää pelaa, ja pelikielto ulottuu vielä ensi kaudellekin, mikäli Sesay pelaa Suomen sarjoissa. Sesayn sopimus JäPSin kanssa päättyy kauden jälkeen.

Sesay, 34, on urallaan pelannut 226 ottelua Veikkausliigassa muun muassa FC Lahden, HIFK:n ja MYPAn riveissä. Tällä kaudella Sesay ehti pelata JäPSin paidassa 11 Ykkösen ottelua.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.