Barcelonan haaveet jatkoon pääsystä Mestarien liigassa surkastuivat keskiviikkona lähes olemattomiin, kun se pelasi kotikentällään 3-3-tasapelin Internazionalea vastaan.

Katalonian suurseura on kerännyt neljästä pelistään vain neljä pistettä, eikä pudotuspeleihin eteneminen ole enää sen omissa käsissä.

C Moren studiossa Petri Pasanen, Rosa Lappi-Seppälä ja Mika Väyrynen ruotivat Barcelonan puolustuspelaamista.

Ensimmäisenä tikunnokkaan nostettiin Barcelonan konkaritoppari Gerard Piqué, joka oli Interin avausmaalissa isossa osassa.

Piqué, 35, oli Alessandro Bastonin keskityksen lähtiessä muusta puolustuslinjasta huomattavasti alempana, minkä ansiosta maalin iskenyt Nicolò Barella onnistui välttämään helposti paitsion.

Barcelonassa yli 600 ottelua pelannut Piqué viittilöi vielä käsillään, että kotijoukkueella ei ole mitään hätää, mutta hänen yllätyksekseen keskitys ei mennytkään maalivahti Marc-André ter Stegenille, vaan Barellalle, joka tykitti pelivälineen verkkoon.

– Piqué tekee aika kivaa lentokonetta tuossa, naureskeli Väyrynen viitaten Piquén viittilöintiin.

– Antaa pallon mennä maalivahdille, eikä huomaa, että Barella on siellä takana, mutta viimeistelyhän on loistava.

– Loistava viimeistely, mutta kuten puhuttiin, Piqué on viisi metriä linjan alapuolella. Ei ihan parasta toimintaa topparilta.

Pasanen pohti, onko Piquén aika ehdottomalla huipulla lähestymässä loppuaan.

– Gerard Piqué jäi vähän jalkoihin useissakin tilanteissa. Nyt alkaa isä aika ottamaan jo vähän miestä kiinni.

Lappi-Seppälä huomautti, että Piqué ei ole pelannut tällä kaudella järin paljon. La Ligassa hänet on nähty kentällä vasta kolmessa ottelussa.

– Tietenkin myös pelaamattomuus [voi vaikuttaa Piquén pelaamiseen]. Nyt oli näin kovan intensiteetin peli, ja jos ei viikosta toiseen pelaa isoja minuutteja, niin se ei ole helppoa hypätä tuohon kyytiin mukaan.