Napoli on yksi Euroopan kovimmista jalkapallojoukkueista tällä hetkellä – sen osoittaa muun muassa Mestarien liigan tilanne. Italialaiset ovat takoneet viidessä lohkovaiheen ottelussa vastustajiensa verkkoihin 20 maalia, ja päästäneet omiinsa vain viidenneksen tuosta määrästä.

Keskiviikkona Partenopei kylvetti Stadio Diego Armando Maradonalla lohkonsa heittopussiksi jäänyttä Rangersia lukemin 3-0. Isäntien maaleista kaksi ensimmäistä iski samaan aikaan toisaalla tulessa olleen, nykyurallaan Atlético Madridin valmentajana toimivan Diego Simeonen poika Giovanni.

Opta-tilastopalvelu löysi tapahtuneesta historiaa; vain kaksi argentiinalaista on onnistunut tekemään neljä maalia neljässä ensimmäisessä pelaamassaan Mestarien liigan ottelussa.

Isä-Simeone puolestaan näki espanjalaisseuransa putoavan kilpailusta, kun Lukas Hradecky onnistui torjumaan Atléticolle pelin jälkeen tuomitun rangaistuspotkun.

LUE: LUKAS HRADECKY PUDOTTI ATLÉTICON

Glen Kamara ei ollut keskiviikkona Giovanni van Bronckhorstin Rangers-kokoonpanossa. Hollantilaisluotsi tuskaili joukkueensa tilannetta.

– Ette edes osaa kuvitella näitä joukkueita joita kohtaamme. Taso on mieletön.

Rangers on hävinnyt kaikki lohkovaiheen ottelunsa, ja sen maaliero kirjataan nyt luvuin 1-19.