HJK kohtaa Ludogoretsin torstaina kotikentällään Eurooppa-liigassa. Mikäli HJK hamuaa Konferenssiliigan pudotuspeleihin, tarvitsee se kotonaan voiton.

Eurooppa-liigassa lohkokolmonen etenee Konferenssiliigan pudotuspeleihin. Real Betisille ja AS Romalle hävinnyt HJK tarvitsee nyt kipeästi pisteitä. Ludogorets on sen sijaan aloittanut kohtalaisesti. Se kaatoi Roman kotonaan ja hävisi Betisille vieraissa maalein 2-3.

NordicBet pitää Ludogoretsia suosikkina torstaina, mutta ei HJK ole vailla mahdollisuuksia. Ainakin kertoimet ovat HJK:n kannalta suhteellisen tasaiset. Ludogoretsin voitolle NordicBet tarjoaa kertoimen 2,15 ja HJK:n voitolle 3,40.

– HJK pelasi hyvän ottelun Betisiä vastaan tappiosta huolimatta ja Romaa vastaan aikainen punainen kortti pilasi HJK:n pelin jo aikaisessa vaiheessa. Kotikenttä, tekonurmi, syksyinen ilta Helsingissä… Nämä kaikki ovat etuja HJK:lle, Betsson Groupin Mattias Wennerkvist kommentoi.

– Joku saattaa pitää Ludogoretsin voitolle tarjottua kerrointa ylikertoimena, mutta omasta näkökulmastamme näemme ehkä HJK:n voittokertoimen sittenkin riskialttiimpana, Wennerkvist jatkoi.

UEL: C-lohkon tilanne
#JoukkueOVTHMP
1Real Betis BTB651012-416
2AS Roma ROM631211-710
3Ludogorets LUD62138-97
4HJK60152-131

LUE MYÖS