Sergej Milinković-Savić on aloittanut kuluvan kauden upeasti.

Lazion keskikenttäpelaaja on viimeistellyt kolme maalia ja antanut jo seitsemän maalisyöttöä, kun roomalaisseura on noussut kuin varkain Serie A:ssa kolmanneksi.

Pelipaikkansa parhaimmistoon Euroopassa kuuluva tähtipelaaja saattaa jättää pian nykyisen seuransa. Milinković-Savićin sopimus Lazion kanssa päättyy kesällä 2024.

Milinković-Savićia on usein yhdistetty lukuisiin huippuseuroihin, mutta Lazion puheenjohtaja Claudio Lotito on vaatinut hänestä liian suurta siirtosummaa. Lue Lotiton kommentit Milinković-Savićin hinnasta täältä.

Milinković-Savićin agentti Mateja Kezman otti kantaa asiakkaansa tilanteeseen Corriere dello Sportin haastattelussa.

– Mielestäni nyt ei ole oikea aika keskustella hänen hinnastaan tai siirrosta. Lazio on nyt huipulla ja joukkue tarvitsee rauhaa. Kaikki tiedämme, että heti MM-kisojen jälkeen jotkut asiat ovat selvempiä kuin aiemmin ja silloin on oikea aika puhua kaikesta. Milinković-Savićin sopimusta on vielä 18 kuukautta jäljellä ja kuten sanoin, MM-kisojen jälkeen on oikea aika puhua. Ensimmäiseksi Lotiton kanssa ja sitten muiden.

– Kaikkina näinä vuosina olemme Sergejn kanssa kunnioittaneet Laziota ja puheenjohtaja Lotitoa. Minun on ensiksi mietittävä pelaajan intressejä ja myöhemmin myös seuran intressejä. Olen varma, että pidämme ammatilliset suhteemme samanlaisina kuin aiemminkin.

Lotiton mukaan Milinković-Savićin hinta on noussut jo 120 miljoonaan euroon. Kezman on eri mieltä.

– Kukaan ei tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, mutta sata miljoonaa euroa on liikaa.