Christian Pulisic siirtyi Borussia Dortmundista Chelseaan kesällä 2019. Chelsea maksoi Pulisicista 64 miljoonaa euroa.

Yhdysvaltalaislaitahyökkääjä on pelannut Chelseassa yli kolmen vuoden ajan, mutta ei ole missään vaiheessa noussut joukkueen avainpelaajien joukkoon. Pulisic on päässyt Valioliigassa keskimäärin noin 15 kertaa kaudessa avauskokoonpanoon, eivätkä peliesitykset ole olleet suuren siirtosumman mukaisia.

Liverpoolin seuralegenda Jamie Carragher toivoo Pulisicin lähtevän Chelseasta astetta pienempiin ympyröihin.

Aiemmin tällä viikolla Thierry Henry kehui Timo Werneriä, joka jäi pienelle vastuulle Chelseassa, palasi RB Leipzigiin ja on sittemmin tehnyt jälleen hienoja maalimääriä. Carragher antaa Pulisicille saman neuvon, kun häneltä kysyttiin, pitäisikö Pulisicin vaihtaa maisemaa.

– Sataprosenttisesti. Monet jalkapalloilijat ovat erilaisia. Raavin aina päätäni nähdessäni tietyt pelaajat tietyissä seuroissa pitkään ilman, että he pääsevät joukkueeseen sisään. Siksi uskon Henryn sanoneen niin osoittaakseen kunnioitusta Werneriä kohtaan. Siirryt ennemmin muualle, jossa pelaat viikosta toiseen kuin jäät istumaan koko vuodeksi penkille, Carragher totesi CBS Sportsille.

– Pulisic on ollut Chelseassa jo muutaman vuoden ajan, eikä hän ole vielä lyönyt jostain syystä läpi. Kenties Dortmund on tason Chelseaa alempana. Chelsea on seura, joka yrittää voittaa Mestarien liigan. Pulisic oli toki osana voittamassa sitä Chelsean kanssa, mutta joka tapauksessa sinun on tehtävä päätös. Et voi olla samanlaisessa tilanteessa pidempään.