Verona siirtyi Serie A: n kotiottelussaan johtoon, kun puolustaja Pawel Dawidowicz siirsi reboundin ohi AS Roma -vahti Rui Patricion 27. peliminuutilla.

Puolalaispakin ilta ei kuitenkaan jatkunut aivan samaan suuntaan; hän lensi alle 10 minuutin kuluttua uransa toisesta Italian pääsarjamaalista suoralla punaisella suihkuun.

Nicola Zaniolo onnistui tasoittamaan pelin avausjakson lisäminuutilla.

José Mourinho lähetti juuri ennen tunnin täyttymistä sisään vasta 18-vuotiaan keskikenttäpelaaja Cristian Volpaton.

Australialaissyntyinen juniori teki 88. minuutilla ottelu voittomaaliksi jääneen 1-2 -osuman, ja alusti vielä Stephan El Shaarawyn lisäajalla tekemän 1-3 -maalin.