Mestarien liiga palaa jälleen ohjelmistoon maajoukkuetauon jälkeen. Tiistaina pelataan muun muassa kahden upean suurseuran kohtaaminen, kun Ajax isännöi Napolia kello 22.

Sosiaalisessa mediassa Ajaxin julkaisema matsikuva on kerännyt runsaasti ylistäviä kommentteja. Ajaxin julkaisema kuva on piirretty, jossa Diego Maradona ja Johan Cruijff istuvat sohvalla pilven reunalla katsomossa ottelua. Maradonalla on tietysti Napolin paita ja Cruijffilla Ajaxin.

Kuva on jaettu Twitterissä tämän artikkelin julkaisuhetkellä yhteensä yli 4000 kertaa ja kuvalla on yli 27 000 tykkäystä.

Maradona ja Cruijff ovat molemmat edesmenneitä jalkapallolegendoita. Cruijff menehtyi syöpään vuonna 2016 ollessaan 68-vuotias. Maradona menehtyi 60-vuotiaana vuonna 2020 sydäninfarktiin. Molemmat legendat myös kunnioittivat suuresti toisiaan.

Tiistaina Mestarien liigassa tulessa ovat myös kaksi suomalaista, kun Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen kohtaa vieraissa Porton ja Glen Kamaran Rangers kohtaa Anfieldilla Liverpoolin. Kaikki Mestarien liigan ottelut näkyvät maksullisesta C Moresta.

Tiistain Mestarien liigan ottelut

Klo 19.45: Bayern München – Plzen
Klo 19.45: Marseille – Sporting
Klo 22: Ajax – Napoli
Klo 22: Club Brügge – Atlético Madrid
Klo 22: Porto – Bayer Leverkusen
Klo 22: Eintracht Frankfurt – Tottenham
Klo 22: Internazionale – Barcelona
klo 22: Liverpool – Rangers

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen tästä.

AFC Ajax

@AFCAjax
A legendary matchday.

#UCL #ajanap