Liverpoolin heikko alkukausi sai jatkoa heti maaottelutauon jälkeen, kun joukkue joutui tyytymään 3-3-tasapeliin Brightonia vastaan lauantaina Anfieldilla pelatussa valioliigaottelussa.

Brighton karkasi reilussa vartissa jo kahden maalin johtoon, kun belgialaishyökkääjä Leandro Trossard osui kahdesti.

Trossardin kummassakin maalissa huomion vie se, kuinka huonosti Trent Alexander-Arnold tilanteissa pelaa. Alkukauden aikana rutkasti kritiikkiä saanut englantilaispuolustaja kohelsi jälleen koomisella ja kumpikin maali sai alkunsa Alexander-Arnoldin virheestä.

Avausmaalissa Alexander-Arnold purki pallon huolimattomasti, joutui sen jälkeen Trossardin pujottelukepiksi ja löysi lopulta itsensä konttaamasta kentän pinnasta.

Toisessa maalissa Alexander-Arnold menetti pallon keskialueella, lopetti sen jälkeen pelaamisen ja lönkötteli alakertaan katsomaan aitiopaikalta, kuinka Trossard huudatti vieraskannattajia jo toistamiseen lyhyen ajan sisään.

Alexander-Arnoldin viikoittaiset kohellukset alkavat vetää vertoja jo hänen maajoukkuekaveri Harry Maguirelle, jonka nimi on viime vuosina pyörinyt usein otsikoissa vastaavanlaisista puolustuspään sekoiluista.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Leandro Trossard ja reilussa vartissa pari vasuria Liverpoolin verkkoon! 😳🔥

#valioliiga

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.