Werder Bremen antoi kannattajilleen ilonaiheita lauantaina, kun joukkue rymisteli 5-1-kotivoittoon Borussia Mönchengladbachia vastaan.

Kotijoukkue ratkaisi ottelun jo avausjaksolla, jonka aikana Mönchengladbachin maalivahti Yann Sommer sai kaivaa palloa selkänsä takaa peräti neljä kertaa.

Ottelun hämmentävin maali nähtiin ensimmäisen puoliajan lopulla. Werder Bremenin kärkipelaaja Marvin Ducksch lähetti vasemmalta laidalta keskityksen maalille, jossa ei omia pelaajia ollut. Tilanne näytti jo kuivuneen kokoon, kunnes Ramy Bensebaini teki jotain yllättävää: hän ohjasi pallon taidokkaasti ulkosyrjällään omaan maaliin.

Algerialaispuolustajan ratkaisu joutuu yhä oudompaan valoon, mitä useammin tilanteen katsoo uudelleen. On hyvin vaikeaa ymmärtää, mitä ihmettä Bensebaini tilanteessa oikein yritti. Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

ESPN FC

@ESPNFC
This own goal 😬

Bremen are up 4-0 in the first half!