RB Leipzig ehti paukuttaa tiistain Mestarien liiga -ottelussaan taululle reilussa vartissa kaksi maalia, vaikka vastustaja ei ennakkoon ajatellen ollut sieltä heikoimmasta päästä – Real Madrid. Saksalaisryhmä voitti ottelun lopulta lukemin 3-2.

Ensin puolustaja Josko Gvardiol onnistui 13. minuutilla, ja viittä minuuttia myöhemmin tahtia jatkoi toinen bundesliigaseuran nimimies, Christopher Nkunku. Ranskalainen pääsi yllättämään Thibaut Courtoisin läheltä, yläriman kautta. Lopuista pelin maaleista vastasivat Vinicius (Real Madrid), Timo Werner (RB Leipzig) ja Rodrygo (Real Madrid).

Toisaalla Paris Saint-Germainin superkaksikko Kylian MbappéLionel Messi iski Maccabi Haifan verkkoon ennen 20 minuutin täyttymistä, viimeistelijänä argentiinalaistähti. Mbappén oma vuoro tuli 32. minuutilla, 2-0 syntyi reboundista. Kolme minuuttia tästä, ja supertrion kaikki osapuolet olivat maalitilastossa; Neymar muutti lukemiksi 3-0 Messin esityöstä.

OptaJean

@OptaJean
10 - Lionel Messi is the only player to score 10+ goals and deliver 10+ assists in all competitions among players in the Top 5 European leagues this season (both 10). Double-double. #PSGMAC

PSG paukutti lopulta taululle lukemat 7-2, Messin kasvattaessa illan saldonsa lopulta muotoon 2+2.

Mestarien liiga tiistaina, 25.2.2022:

RB Salzburg – Chelsea 1-2
Sevilla – FC Kööpenhamina 3-0
Benfica-Juventus 4-3 LUE LISÄÄ!
Celtic – Shakhtar Donetsk 1-1
Dinamo Zagreb – AC Milan 0-4
Borussia Dortmund – Manchester City 0-0
Paris Saint-Germain – Maccabi Haifa 7-2
RB Leipzig – Real Madrid 3-2

Päivitetty 26.10.2022 kello 09.21: Otsikko, otteluiden lopputulokset, RB Leipzig-ottelun maalintekijät, Lionel Messin saldo, muiden illan Mestarien liigan otteluiden lopputulokset, linkki Juventus-ottelun uutiseen.