MM-kisojen G-lohkossa pelaa Brasilian, Kamerunin ja Sveitsin lisäksi Serbia, jonka ryhmässä riittää kiinnostavia tekjöitä. Juventusta nykyisin edustava Dušan Vlahović tulee varmasti olemaan yksi joukkueen seuratuimpia nimiä, samoin kuin seuratasolla Lazion keskikentällä operoiva Sergej Milinković-Savić. Kolmantena lienee syytä mainita britteihin kotiutunut Aleksandar Mitrović.

Englannin Mestaruussarjan yhden kauden maaliennätystä viime kaudella pilkkanaan pitänyt Fulham-hyökkääjä kertoo La Gazzetta dello Sportille, että myös hänen uransa olisi saattanut taannoin viedä Italiaan.

– Olen ollut lähellä siirtoa Romaan. Viihdyn hyvin Englannissa, mutta koskaan ei pidä sanoa ”ei koskaan”. Roman lisäksi pidän Napolista ja sen kannattajista.

Vlahovićin ja Mitrovićin sopiminen kentälle yhtä aikaa ei välttämättä ole itsestään selvä asia. Mökkiläis-mörssäri kuitenkin vakuuttaa yhteistyön toimivan.

– Ymmärrämme toisiamme hyvin, pelaamme hyvin yhteen ja tuemme toisiamme.

Mitrovićia pyydettiin syystä tai toisesta vertaamaan Vlahovićia ja Erling Haalandia. Tekisikö maanmies yhtä paljon maaleja kuin norjalainen, jos pelaisi Manchester Cityssä?

– No ainakin enemmän kuin mitä hän tekee Juvessa. En silti tiedä yltäisikö hän aivan samaan; Haaland on tehnyt jo nyt 15 maalia. Dušan on vielä nuori, mutta hyvin vahva. Iman muuta hän ja Haaland tulevat olemaan seuraavan vuosikymmenen ykköstykit.