Serie A -seura Monzan toimitusjohtaja Adriano Gallini vahvistaa pelaajansa Pablo Marin saaneen syviä viiltoja selkäänsä ja huuliinsa jouduttuaan paikallisessa ostoskeskuksessa puukotuksen uhriksi.

Arsenalista lainalla seurassa oleva puolustaja oli ostoksilla supermarketissa, kun mielenterveysongelmista kärsinyt mies alkoi puukottaa ja huitoa satunnanvaraisesti ihmisiä.

Mari, 29, saa leikkauksen selkähaavaansa perjantaina. Hänen huuleensa laitettiin jo tikit. Mari oli kommentoinut seuralleen haluavansa pelata maanantain ottelussa.

Puukotuksesta on toistaiseksi vahvistettu yksi kuolonuhri myymälän kassanaisen menetettyä iskussa henkensä.

– Hän kuljetti kärryjä lapsensa istuessa istuimella ja vaimonsa vierellään, kun hän tunsi kipua selässään. Voisin kuvitella hänen pituutensa pelastaneen hänet, sillä se osui hänen olkapäähän, Gallini kertoi Sportitalialle.

– Valitettavasti hän näki, kun jotain puukotettiin kaulaan. Hän näki kaiken. Se oli järkyttävää.

– Hänellä on syviä viiltoja selässään ja suussaan. Hän ei muista mitä siellä tapahtui. Onneksi hän sai viiltoja vain lihaksiin, eikä keuhkoihin tai muihin tärkeisiin elimiin. Hän ei ole vaarassa.

– Se oli tottakai järkytys joukkueelle. He halusivat tulla tänne, mutta sairaalassa ei voi olla liian montaa henkilöä. Hänen vaimonsa on täällä ja häntä haastatellaan todistajana.

Gallianin mukaan Mari on järkyttävästä tapahtumasta huolimatta myös henkisesti kunnossa.

– Hän vaikutti olevan psykologisesti ok, mutta minä en ole lääkäri. Hänellä oli selvä pää. Pablo on hyvin vahva ihminen. Hän sanoi haluavansa olla maanantaina kentällä.

Marin edustama Monza kohtaa maanantai-iltana Serie A:ssa Bolognan.