Paulo Ricardo on allekirjoittanut jatkosopimuksen KuPS:n kanssa. KuPS tiedotti jatkosopimuksesta maanantaina. Uusi sopimus kattaa ensi kauden.

Topparin aiempi sopimus KuPS:n kanssa olisi päättynyt tämän kauden jälkeen.

Hienon kauden pelannut Ricardo herätti turkkilaismedian mukaan muun muassa Besiktasin kiinnostuksen elokuussa. Lisäksi Savon Sanomien mukaan HJK olisi tehnyt sopimustarjouksen Ricardolle, mutta pelaaja päätti jäädä Kuopioon.

– Kuopio ja KuPS ovat antaneet minulle kaiken ja haluan nyt antaa heille takaisin kaiken sen, minkä pystyn. Perheeni viihtyy kaupungissa myös todella hyvin. Kaikki ihmiset tässä kaupungissa ovat olleet meille niin ystävällisiä, eikä minulla ole jäänyt mistään pahaa sanottavaa, Ricardo totesi KuPS:n tiedotteessa.

28-vuotias Ricardo uskoo KuPS:n voittavan Veikkausliigan mestaruuden. Mestaruus on edelleen kuopiolaisten omissa käsissä.

– Tulemme tekemään kaikkemme viimeiseen asti ja uskomme, että kova työmme palkitaan kauden päätyttyä. Meillä on hyvä joukkue ja hyvä valmennus. Minä uskon siihen, että tulemme voittamaan mestaruuden tänä vuonna.

Lähde: KuPS