Argentiinan pääsarjaseura Atlético Tucumánin pelaaja Andrés Balanta on menehtynyt.

Balanta menetti henkensä tiistaina lyyhistyttyään maahan kesken joukkueharjoitusten. Balanta kiidätettiin sairaalaan, mutta ehti menehtyä ambulanssissa. Balantaa yritettiin elvyttää lopulta 40 minuutin ajan, mutta pelaaja ei ollut enää pelastettavissa. Balantan tarkka kuolinsyy ei ole toistaiseksi tiedossa.

22-vuotiaana henkensä menettänyt puolustava keskikenttäpelaaja pelasi Atlético Tucumánissa lainalla kasvattajaseurastaan Deportivo Calista. Kolumbialaispelaaja ehti pelata Atlético Tucumánin paidassa seitsemän Argentiinan pääsarjaottelua.

Balanta pelasi Kolumbian juniorimaajoukkueissa. Balanta kuului Deportivo Calin edustusjoukkueeseen neljän vuoden ajan.

Atlético Tucumán

@ATOficial
Atlético Tucumán lamenta confirmar el fallecimiento del futbolista colombiano Andrés Balanta.

Abrazamos y acompañamos con profundo respeto a sus familiares y amigos en este momento.