Bayern Münchenin puolustajan Benjamin Pavardin nimi on pyörinyt jo jonkin aikaa siirtohuhuissa, ja nyt hän vihjaa, että voisi olla kiinnostunut siirtymään Italiaan.

Ranskan MM-joukkueeseen valittu Pavard, 26, on edustanut Saksassa Stuttgartia ja kesästä 2019 lähtien Bayernia. Hänen sopimuksensa Münchenin jättiläisen kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Pavard kertoi Gazzetta dello Sportin haastattelussa, että hän on kuullut Italiassa pelaavilta maajoukkuekavereiltaan hyviä asioita Serie A:sta.

– Olen pelannut Saksassa seitsemän vuotta. Minulla on paljon ystäviä Stuttgartissa ja olen voittanut kaiken Bayernissa. Pelaan voittaakseni ja olen avoin harkitsemaan uusia projekteja topparina.

Olivier Giroud sanoo aina minulle, että Italia on maa, joka hengittää sataprosenttisesti jalkapalloa. Hän on kertonut minulle Milanon derbyn maagisuudesta ja Milanin mestaruusjuhlista.

– Haluaisin pelata hänen kanssaan, koska hän on hyvä ystäväni. Katsotaan. Voittaminen ei ole ikinä helppoa, mutta Serie A on kiinnostava sarja. Se on hyvin avoin, kuten ystäväni Giroud, Theo Hernandez ja Adrien Rabiot ovat aina sanoneet minulle.