Cristiano Ronaldo on sanonut, että ripustaa nappulakengät ”satavarmasti” naulaan, jos hän onnistuu voittamaan jalkapallon maailmanmestaruuden tänä vuonna Portugalille.

37-vuotias supertähti on aloittamassa uransa viidennet ja todennäköisesti viimeiset MM-kisat maansa puolesta.

Vaikka Ronaldo on edelleen fyysisesti huippukunnossa, myöntää hän itsekin, että vuodet ovat saamassa hänet pikku hiljaa kiinni.

Eläkkeelle jääminen on täten yhä lähempänä horisontissa, minkä vuoksi Piers Morgan pyysikin häntä esittelemään ihanteellisen skenaarionsa TalkTV:n haastattelussa.

Morgan ehdotti, että Ronaldon ”unelma-skenaario” olisi tehdä hattutemppu Portugalin ja Argentiinan välisessä loppuottelussa, missä hänen maalinsa kumoaisivat vanhan kilpakumppaninsa Lionel Messin kaksi maalia MM-kullan varmistamiseksi.

Tämä kaava sai Ronaldon nauramaan ja myöntämään, että kyseinen tapahtumasarja saisi hänet varmasti eläköitymään sillä hetkellä.

– Kyllä. Eläkkeelle. 100-prosenttisesti, Ronaldo naurahti.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Ronaldo kuitenkin myönsi, että kyseinen skenaario olisi ”liian hyvä” ollakseen totta. Hänen tavoitteenaan on jatkaa pelaamista lähemmäs 40-vuotiaaksi asti.

– Päivä päivältä vanhenemme. Jokainen meistä, ymmärrättehän, se on normaalia, Ronaldo sanoi kyysttäessä uransa kestävyydestä.

– Minun on pitänyt sopeutua. En halua olla ylimielinen ja sanoa, että olen samassa kunnossa kuin 20-vuotiaana. En tietenkään.

– Mutta minä sopeudun ja olen fiksu tietäessäni vahvuuteni. Pelaan edelleen korkealla tasolla ja teen maaleja, ja tulen jatkossakin tekemään maaleja. Jos mieleni on selkeä ja onnellinen.

– Haluan pelata vielä kaksi tai kolme vuotta. Enimmillään kaksi tai kolme vuotta.

Real Madridin ja Juventuksen entinen hyökkääjä on voittanut urallaan lähes jokaisen mahdollisen pystin, mutta maailmanmestaruus puuttuu yhä hänen pokaalikaapistaan.

Portugali aloittaa MM-kisaurakkansa ensi viikon torstaina Ghanaa vastaan. Samassa alkulohkossa pelaavat myös Uruguay ja Etelä-Korea.

Portugalin MM-lohko 2022
06.12.2022
KloOttelu
21:00PortugaliPRTSveitsiSUI

LUE LISÄÄ!