HJK:n kausi tuli päätökseen, kun se hävisi Eurooppa-liigassa Real Betisille. Lohkon toinen jatkopaikka meni AS Romalle.

Real Betis oli kotikentällään selvästi parempi lukemin 3-0. Ensimmäisellä puoliajalla Aitor Ruibal vei isännät 1-0-johtoon komealla yksilösuorituksella. Ruibal leikkasi keskustaan, laittoi pallon Lucas Lingmanin längeistä ja laukoi sen voimalla vasempaan yläkulmaan.

Ennen taukovihellystä Ruibal vei isännät jo 2-0-johtoon. HJK oli koko pelin ajan askeleen perässä. Pitkä kausi painoi jaloissa tai ainakin pääkopassa.

Toisella puoliajalla ilmassa oli jo hieman pelailun makua. HJK onnistui luomaan muutamia puolittaisia tekopaikkoa, mutta ei sen suurempaa. Ottelun lisäajalla Nabil Fekir viimeisteli loppulukemat.

Illan toisessa ottelussa ratkottiin toinen jatkopaikka Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. José Mourinhon AS Roma lähti peliin takamatkalta. Vain voitto kelpasi Romalle.

Ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne näytti kaikkea muuta kuin hyvältä. Rick vei Ludogoretsin johtoon vieraskentällä ja tauolle mentiin vieraiden johdossa.

Toisella puoliajalla viime kaudella Konferenssiliigan voittoa juhlinut Roma heräsi. Joukkueen kapteeni Lorenzo Pellegrini iski kahdesti rangaistuspotkusta ja Nicolò Zaniolo iski vielä loppulukemiksi 3-1.

Ludogorets ehti jo juhlia tärkeää 2-2-tasoitusmaalia, mutta VAR pelasti lopulta Roman.

Roma jatkaa pelejä näin ollen Eurooppa-liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, jossa se voi saada vastaansa muun muassa Barcelonan tai Ajaxin. Betis etenee suoraan neljännesvälieriin ja Ludogorets jatkaa pelejä Konferenssiliigan pudotuspeleissä.

Kaikki Eurooppa-liigan ja Konferenssiliigan ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplaysta.