Internazionalen kausi Serie A:ssa on mennyt pahemman kerran penkin alle.

Kauden alussa sarjan suurimpiin mestarisuosikkeihin kuulunut Inter on parhaillaan Serie A:ssa vasta seitsemäntenä. Sarjakärki Napoli on karannut 11 pisteen päähän.

Inter hävisi sunnuntaina Derby d’Italian Juventukselle 0-2. Kyseessä oli jo Interin viides tappio Serie A:ssa. Viime kaudella Inter hävisi sarjassa yhteensä vain neljä ottelua.

Inter on hävinnyt tällä kaudella jokaisen huippuottelun Serie A:ssa. Se on hävinnyt Laziolle, AC Milanille, AS Romalle, Juventukselle ja hienon alkukauden pelanneelle Udineselle.

Interin päävalmentaja Simone Inzaghi on saanut syksyn aikana huomattavasti kritiikkiä. Serie A:ssa on sujunut surkeasti, mutta Mestarien liigassa Inter eteni lohkostaan jatkoon ja jätti Barcelonan ulos kilpailun pudotuspeleistä. Inzaghin mielestä Inter ei ole vieläkään ulkona Serie A:n mestaruustaistelusta.

– Interin on saatava enemmän jatkuvuutta. Tämä tappio sattuu varsinkin, koska puhumme tärkeästä ottelusta, mutta palaamme jo kahden päivän päästä pelikentille. Tappiot voivat turhauttaa, mutta meidän on parannettava, jotta saamme koneen uudelleen käyntiin. Kautta on kuitenkin vielä 25 ottelua jäljellä. Meidän on parannettava etenkin näissä otteluissa. Olemme pelanneet hyvin, mutta tiettyjä osa-alueita on parannettava, Inzaghi totesi viitaten hävittyihin huippuotteluihin.