AS Roma jäi keskiviikkona 1-1 -tasapeliin Sassuolon vieraana.

Tulos oli AS Romalle takaisku. AS Roman syyskausi on ollut pienoinen pettymys verrattaessa heinä-elokuun valtaviin suitsutuksiin kilpailukykyisestä joukkueesta. AS Roma on parhaillaan Serie A:ssa seitsemäntenä. Sensaatiomaista kautta pelaava sarjakärki Napoli on karannut 12 pisteen päähän.

AS Roman päävalmentaja José Mourinho antoi keskiviikkoiltana valtavaa kritiikkiä nimettömäksi jääneelle pelaajalle.

– Joukkueemme halusi voittaa kovan vastustajan. Olen pahoillani siitä, että joukkueen ponnistelut petettiin yhden epäammattimaisen pelaajan asenteella. Epäammattimainen asenne, joka ei ole reilu joukkuekavereita kohtaan. Se on se, mikä minua harmittaa. En kerro hänen nimeään teille. Minulla oli tänään kentällä 16 pelaajaa, ja pidin 15 pelaajan asenteesta. Hänen on etsittävä itselleen tammikuussa uusi seura.

Italialaislehdistön mukaan Mourinho kohdisti kommenttinsa Rick Karsdorpille. Karsdorp kuului viime kaudella Mourinhon ehdottomiin luottopelaajiin, mutta tällä kaudella peliaika on jäänyt aiempaa pienemmäksi.

Karsdorpin agentti Johan Henkes pettyi Mourinhon ulostuloon.

– Mourinhon kommentit yllättivät minut. Haluan selityksen. Lisäksi kummastelemme sitä, että koko maailma uskoo niiden kommenttien olevan kohdistettu Rickille. Mourinho tai AS Roma eivät ole maininneet hänen nimeään. Haluamme seuralta selityksen valmentajan sanoista ja siitä, miksi hän teki niin. Näin ei kohdella pelaajaa, joka on edustanut AS Romaa viiden vuoden ajan, Henkes muistutti NOS:lle.